U bent bezoeker nr.
Home / Honden en katten

Honden en katten

ARION is gespecialiseerd in honden & kattenvoeding van superieure kwaliteit en dit voor een betaalbare prijs.

 

Arion Fresh – Adult Small
Adult Small is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van volwassen honden met een maximum gewicht van 10 kg.
Ref : zak van 3 kg
Arion Friends – Bravo Croc 24/10
Bravo Croc is een volledige en uitgebalanceerde voeding op basis van kip en rijst voor volwassen honden met een normale activiteit.
Ref : zak van 15 kg
Arion Friends – Multi Vital 28/13
Multi Vital is een volledige energierijke voeding op basis van lam en rijst, speciaal voor de actieve en levenslustige honden. Rijst wordt hier als glutenvrije graansoort gebruikt, waardoor deze samenstelling voedingsallergiën en darmklachten helpt te voorkomen. 
Ref : zak van 15 kg
Arion Fresh – Senior Light
Senior & Light is speciaal ontwikkeld voor oudere honden of honden met een lagere activiteit.
Ref : zak van 12 kg
Arion Friends – Adult Cat 31/14
Adult Cat is een complete en evenwichtige voeding, geschikt voor volwassen katten. Deze voeding is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, deze maken het tot een smakelijk en gemakkelijk verteerbaar product.
Ref : zak van 15 kg
Arion Friends – Cat Sensitive 31/15
Cat Sensitive is een complete en evenwichtige voeding speciaal voor katten met een gevoelige spijsvertering. De voeding zorgt voor een stabiele darmflora, een regelmatige spijsvertering en het vermindert de vorming van haarballen in de maag. Het is dan ook uiterst geschikt voor langharige katten. 
Ref : zak van 15 kg
Meer informatie vindt u op: www.arionpetfood.be