U bent bezoeker nr.
Home / Wie zijn wij?
Wie zijn wij?
Maalderij te Westmalle anno 1965
Graag stellen we onzelf even aan U voor:

 

Onze firma produceert reeds 3 generaties lang voeder.

Tijdens de oorlogsjaren van WOII starte Alfons Keysers een bescheiden maalderij in St. Lenaarts.  De hoofdbezigheid was malen van graan van de lokale landbouwers.

Begin jaren zestig verhuisde de firma naar Westmalle, vlak aan de kerk.  Hier had het zijn intrek genomen in een volledig nieuw gebouw, modern voor die tijd!  Hier werd reeds voeder gemengd en geperst tot korrel.

In 1973 werd begonnen met de bouw van een volledig nieuwe fabriek aan de Zoerselbaan te Westmalle, de huidige fabricage éénheid.

De afgelopen jaren werden enorme aanpassingen uitgevoerd aan de installatie, met de bedoeling de kwaliteitsbeheersing en productie-efficiëntie te optimaliseren om zo te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van GMP, HACCP, ISO enz.  Gezond en veilig diervoeder produceren is ons hoofddoel.

Reeds de derde generatie runt nu het bedrijf.  Het is onze bedoeling met diezelfde gedrevenheid van onze grootouders en ouders de zaak verder uit te bouwen.  Wij rekenen hierbij op uw steun en bedanken u voor het vertrouwen.  Samen met alle medewerkers staan wij u graag tot dienst.

 

Keysers Rudy