top of page

Wie zijn wij?

Oude foto.jfif
Fabriek_1.jpg
vrachtwagen Keysers.jpg

Onze firma produceert reeds 3 generaties lang voeder.

Tijdens de oorlogsjaren van WOII starte Alfons Keysers een bescheiden maalderij in St. Lenaarts.  De hoofdbezigheid was malen en pletten van graan van de lokale landbouwers.

Begin jaren zestig verhuisde hij naar Westmalle, vlak aan de kerk.  Hier had hij zijn intrek genomen in een volledig nieuw gebouw, modern voor die tijd!  Hier werd reeds voeder gemengd en geperst tot korrel.

In 1973 werd begonnen met de bouw van een volledig nieuwe fabriek aan de Zoerselbaan te Westmalle, de huidige fabricage éénheid.

De afgelopen jaren werden enorme aanpassingen uitgevoerd aan de installatie, met de bedoeling de kwaliteitsbeheersing en productie-efficiëntie te optimaliseren om zo te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van GMP, HACCP, VLOG-voeder enz.  Gezond en veilig diervoeder produceren is ons hoofddoel.

Het is reeds de derde generatie die nu het bedrijf runt en de vierde generatie werkt al enthousiast mee.  Het is onze bedoeling met dezelfde gedrevenheid van onze grootouders en ouders onze klanten te kunnen adviseren en bedienen.

Bedankt voor het jarenlange vertrouwen.   

Samen met alle medewerkers staan wij u graag ten dienste.

Keysers Rudy

bottom of page